Přeskočit přímo do hlavního obsahu Přeskočit přímo do navigace Přeskočit přímo do zápatí
Novinky

Dopravní hlášení

Dálkové a rekreační linky

Stavební opatření

ČSAD Havířov představilo Magelys v barvách hokejového AZ Havířov

23.10.2020

Dopravní společnost ČSAD Havířov působí jako výhradní dopravce pro hokejový klub HC Havířov již od roku 1992. Léta partnerství a spolupráce jsme nyní promítli do zbrusu nového „kabátu“ klubového autobusu, kterým se hokejisté přepravují.

Po dohodě s vedením klubu, jmenovitě p. Mrowiecem, byla vyhlášena soutěž o návrh budoucí podoby klubového autobusu, abychom zapojili fanouškovskou základnu, která ve značné míře AZ Havířov vnímá jako svůj lovebrand.

Finální grafická podoba polepu je kompromisem mezi vítězným návrhem z řad fanoušků a střídmějším provedením, které respektuje klubové barvy, avšak zároveň je dostatečně neutrální v době, kdy autobusem jedou naši klienti na dovolenou k moři a design jim nezastiňuje výhled na pařížské památky, či ranní východ slunce nad Jadranem. Slogany na polepu však jasně komunikují, jací borci v autobuse k utkání přijeli.

Při realizaci designu jsme plně využili vlastní know-how, kdy grafiku zpracovalo naše marektingové oddělení, původní signifikantní zelený pruh jsme přelakovali ve vlastní lakovně a polepy byly rovněž vyrobeny in house aranžerskou dílnou.

Pevně věříme, že naší společnou snahou přispějeme k tomu, aby se při pohledu na přijíždějící autobus fandům rozbušilo srdce a zalilo je horko na hrudi, podobně jako u našeho druhého klubového autobusu pro FC Baník Ostrava.

Vybrat kraj